Március 15-ei elismerések a Belügyminisztériumban

Publikálva: 2017. március 14.

Nemzeti ünnepünk, március 15-e alkalmából Kontrát Károly miniszterhelyettes, a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára köztársasági elnöki kitüntetéseket és miniszteri elismeréseket adott át március 14-én, a Belügyminisztérium Márványaulájában.

Fotó: BvOP

Kontrát Károly ünnepi beszédében hangsúlyozta: a forradalom legfőbb üzenete a mai ember számára a bátorság, a hit és az összefogás. Az 1848-as hősöket is a hitük vitte előre. Ma, amikor mély változások zajlanak Európában, akkor a magyaroknak is fontos szerep jut.

Fotó: BvOP

Az 1848-49-es forradalom és szabadságharc 169. évfordulója alkalmából rendezett ünnepségen Áder János, Magyarország köztársasági elnöke – a Belügyminisztérium, a rendőrség és a büntetés-végrehajtási szervezet állományában végzett több évtizedes példamutató szolgálata, valamint a hazai vasúti közlekedés biztonságos működtetését szolgáló kiemelkedő szakmai és vezetői tevékenysége elismeréséül – a Belügyminiszter előterjesztésére – a Magyar Érdemrend Tisztikeresztje katonai tagozatát adományozta DR. KÖKÉNYESI ANTAL ny. bv. altábornagynak, a Magyar Államvasutak Zrt. biztonsági főigazgatójának, a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága volt országos parancsnokának, az Országos Rendőr-főkapitányság volt főkapitány-helyettesének, bűnügyi főigazgatójának.

Fotó: BvOP

A Magyar Arany Érdemkereszt katonai tagozatát adományozta – a büntetés-végrehajtási szervezet állományában példás elhivatottsággal végzett értékes szakmai és vezetői tevékenysége elismeréséül – SZABÓ ZOLTÁN bv. ezredesnek, a Büntetés-végrehajtási Szervezet Oktatási, Továbbképzési és Rehabilitációs Központja igazgatójának

Fotó: BvOP

A Magyar Ezüst Érdemkereszt katonai tagozatát adományozta – a büntetés-végrehajtási szervezet állományában példás elhivatottsággal végzett szakmai és vezetői tevékenysége elismeréséül – DOMIN ÁGNES bv. alezredesnek, a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága, Közgazdasági Főosztály, Költségvetési Osztály vezetőjének.

Fotó: BvOP

Közel két évtizede lelkiismeretesen végzett szakmai és vezetői tevékenysége elismeréséül – HORVÁTH ATTILA bv. alezredesnek, a Budapesti Fegyház és Börtön parancsnokhelyettesének, a Váci Fegyház és Börtön volt parancsnokhelyettesének.

Fotó: BvOP

Több mint két és fél évtizedes magas szintű szakmai és következetes vezetői tevékenysége elismeréséül – DR. KRAUSZ VALENTINA c. bv. o. alezredesnek, az Igazságügyi Megfigyelő és Elmegyógyító Intézet, II. számú Férfi Pszichiátriai és Rehabilitációs Osztály vezetőjének.

Fotó: BvOP

Menü

Büntetés-végrehajtási Szervezet

Toborzás

Állampusztai Országos Bv. Intézet

Bács-Kiskun Megyei Bv. Intézet

Balassagyarmati Fegyház és Börtön

Baranya Megyei Bv. Intézet

Békés Megyei Bv. Intézet

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Bv. Intézet

Budapesti Fegyház és Börtön

Fiatalkorúak Bv. Intézete

Fővárosi Bv. Intézet

Győr-Moson-Sopron Megyei Bv. Intézet

Hajdú-Bihar Megyei Bv. Intézet

Heves Megyei Bv. Intézet

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Bv. Intézet

Kalocsai Fegyház és Börtön

Közép-dunántúli Országos Bv. Intézet

Márianosztrai Fegyház és Börtön

Pálhalmai Országos Bv. Intézet

Sátoraljaújhelyi Fegyház és Börtön

Somogy Megyei Büntetés-végrehajtási Intézet

Sopronkőhidai Fegyház és Börtön

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Bv. Intézet

Szegedi Fegyház és Börtön

Szombathelyi Országos Bv. Intézet

Tiszalöki Országos Bv. Intézet

Tolna Megyei Bv. Intézet

Tököli Országos Bv. Intézet

Váci Fegyház és Börtön

Veszprém Megyei Bv. Intézet

Zala Megyei Bv. Intézet

Büntetés-végrehajtási Szervezet Oktatási, Továbbképzési és Rehabilitációs Központja

Büntetés-végrehajtás Központi Kórház

Igazságügyi Megfigyelő és Elmegyógyító Intézet

NKE Rendészettudományi Kar Büntetés-végrehajtási Tanszék

Börtönmúzeum

TÁMOP 5.6.3 kiemelt projekt

EFOP 1.3.3. kiemelt projekt

Navigáció