2017 nyarán 3 újonnan végzett büntetés-végrehajtási felügyelő kezdte meg a munkát intézetünkben. Igaz, csak az új börtönök felépüléséig erősítik a Győr-Moson-Sopron Megyei Bv. Intézet személyi állományát, ezután arra a szolgálati helyre kerülnek majd, ahová felvételüket kérték. Addig nálunk sajátítják el a büntetés-végrehajtási felügyelői hivatást a gyakorlatban. Szinte az ország egész területén álltak munkába sikeresen levizsgázó, új kollégák.

Egy hétfői reggelen az intézet oktatótermében köszöntötte új kollégáinkat az intézet részéről dr. Eisinger Pál bv. alezredes úr, a biztonsági osztály vezetője, Balogh Zoltán bv. őrnagy úr, a biztonsági osztályvezető helyettese és Halmai Tamás bv. alezredes úr, a személyügyi osztályvezető.

Minden új dolgozónak átnyújtotta intézetünk parancsnoka, Mihály Attila bv. ezredes úr, Dr. Tóth Tamás bv. vezérőrnagy, országos parancsnok úr által küldött köszöntő, gratuláló levelet. Ezek után tájékoztatást kaptak az intézeti szokásokról, és hogy ki, milyen szakterületen fog munkába állni. Felvilágosítást kaptak a következő szolgálatba lépés idejéről is.

Munkájukhoz sok sikert kívánunk!

Fotó:Gy-M-S Megyei Bv.Intézet

A büntetés-végrehajtás továbbra is várja azok jelentkezését, akik a szervezetben szeretnének dolgozni. Jelentkezni személyesen az ország több pontján működő toborzó irodákban lehet, illetve a wEdLVvWg5QzJOZdG9ib3J6YXNAYnYuZ292Lmh1 e-mail címen. Az érdeklődők hétköznapokon a 06-1-301-8150-es telefonszámon is kérhetnek információt a toborzással kapcsolatban.