Igal, egy kedves, külső Somogy határán megbúvó kisváros, mely hangulatos utcáival, történelmi emlékeivel, vendégszerető lakosaival és messze földön híres gyógyfürdőjével méltán vált népszerű úti céllá a gyógyulni és pihenni vágyó turisták körében.

Tárgyalások, tanfolyamok, értekezletek, állófogadások, esküvők megrendezéséhez nyújt lehetőséget a 100 személyes, légkondicionált előadóterem, és a 10 személyes tárgyalóterem.
Szállodánk mozgásszervi rehabilitációs részleggel rendelkezik, így komplex fizioterápiás kezelést tudunk biztosítani vendégeink számára, valamint frissítő masszázst, kondicionáló tornát is.

Légkondicionált éttermünkben magyaros ízekkel, a környék specialitásaival, várjuk kedves vendégeinket. A büfé kedvező árakkal, és nagy választékkal üzemel.
Az aktív pihenést szolgálja a szolárium, a szauna, a gyermekjátszótér, a kosárlabda palánk, a teniszpálya, a pingpongasztal, a billiárd, illetve a kerékpárkölcsönzési és kirándulási lehetőség is.
Szalonnasütéshez, bográcsozáshoz helyet és eszközöket biztosítunk.
A szálloda hozzá tartozó parkosított területével, ideális környezetet biztosít a pihenésre vágyó vendégeknek. Ha szeretne néhány napot kellemesen, csendes környezetben aktív pihenéssel eltölteni, akkor ezt nálunk megteheti. Kényelmes szállással, családias környezetben várjuk Önöket.

A térítéses rendezvények, programok díjairól és egyéb feltételeiről a programszervező vagy a recepció ad további felvilágosítást.

Kívánjuk, hogy a nálunk eltöltött idő a pihenést követő szakmai munkájukat kedvezően segítse!