A Pilis kapujában, Budapesttől 32 kilométerre található, könnyen megközelíthetően, gyönyörű természetes környezetben.

A vendégeink és a továbbképzésben résztvevők kulturált pihenését, zavartalan szakmai munkáját segítik elő az intézményünk által biztosított lehetőségek.

A nevünkben is megfogalmazott alapfeladatokat két kisebb (egy 25 és egy 35 fős) és egy nagyobb (90 fős) előadótermünkben tudjuk minden igényt kielégítően, megfelelő technikai háttérrel (vetítés, hangosítás, tolmácsberendezés stb.) biztosítani.

Az intézményben üzemeltetett büfé szolid áraival és nyitva tartásával igazodik vendégeink igényeihez.

A parkban a hatalmas zöld szabad terület mellett minitenisz, pingpongasztal, kerti zuhany, gyermekjátszótér és homokozó található. Az esti kikapcsolódáshoz hangulatos hátteret nyújt a kiépített tűzrakóhely. Szükség esetén nyársat, bográcsot is tudunk vendégeink rendelkezésére bocsátani.

Az aktív pihenést, tartalmas kikapcsolódást szolgálja a klubszobában található, mindennap igénybe vehető könyvtár és a szobákban lévő kábeltévé is.
A közelben csodálatos kirándulóhelyeket lehet felkeresni gyalogosan, illetve az intézmény saját buszával távolabbi helyekre is el lehet jutni.
A kirándulás vagy a szakmai munka fáradtságát a szaunában és a szoláriumban, valamint a konditeremben pihenhetik ki vendégeink.

Az intézmény közvetlen közelében található az autóbusz-megálló, néhány perces sétával lehet eljutni az orvosi rendelőhöz, gyógyszertárhoz, bolthoz, postához.
A nyitva tartási időkről, a programok, rendezvények időpontjairól és egyéb közérdekű információkról a recepció előterében lévő táblákon rendszeresen tájékoztatjuk Önöket.

Vendégeink részére az említett különböző eszközök használata és a szolgáltatások igénybevétele – kivéve a szauna, szolárium és az eredeti programon túl igénybe vett autóbusz – térítés nélküli.