Pilisszentkereszt:

Szállodánk a Pilis ölén 80 férőhelyes főépületével (mely szükség szerint pótágyazható) otthonos, nyugodt légkörével áll egész évben a vendégek rendelkezésére. A főépületen kívül található egy kőház két külön szobával (4+1 ágyas), illetve két téliesített, négy különálló szobával rendelkező (7+1 ágyas) faház is. Vendégeink elhelyezésére a főépületben 26 db 2-4 ágyas szoba áll rendelkezésre, melyek fürdőszobásak, kábel Tv-vel és WiFi elérési lehetőséggel felszereltek, kényelmes elhelyezést biztosítanak. Faházainkhoz és kőházunkhoz konyha is tartozik, mely azoknak kedvez, akik az aktív pihenést önellátóként szeretnék élvezni.

Éttermünkben létszámtól függően egy vagy két turnusban (de rugalmasan alkalmazkodva a programok kötöttségeihez) bonyolítjuk az étkezéseket.

 

Igal:

Az Igali Gyógyfürdő szomszédságában, egy csendes domboldal nyugati oldalán található szállodánkban a vendégek elszállásolására 21 szobában és 4 apartmanban van lehetőség. A szálloda összes férőhelyének száma 83 fő.
A szobák, apartmanok fürdőszobával, televízióval, klímaberendezéssel felszereltek, egy részük erkélyes. A szobák 1-3 ágyasak, az apartmanok kettő szobával rendelkeznek és 2-5 fő elhelyezésére alkalmasak. Mozgássérülteknek kialakított szobával is rendelkezünk.