Hírek

2018. február 28. 11:43

Az Erasmus+ megvalósulása Tökölön

Sikeres program a Nemzeti Közszolgálati Egyetem és a Tököli Országos Büntetés-végrehajtási Intézet együttműködésében

2017. december 4. 15:23

Kábítószerkereső kutyavezető képzés Tökölön

Négy büntetés-végrehajtási intézet négy kutyavezetőjének és kutyájának képzése zajlott július 31-étől december 1-jéig Tökölön.

2017. október 18. 15:25

Villanyórabontó üzem a Duna Papír Kft-nél

Új villanyórabontó üzemet létesítettek az intézet területén, ahol 25 nagykorú fogvatartott végez naponta hasznos munkát.

2017. október 2. 15:19

A pálhalmai kutyaversenyen 1. a Tököli Országos Büntetés-végrehajtási Intézet csapata

Kiválóan szerepeltek a Tököli Országos Büntetés-végrehajtási Intézet kutyavezetői a Pálhalmán megrendezett országos kutyaversenyen.

2017. szeptember 5. 15:15

Szlovák kutyavezetők látogatása Tökölön

Szlovák büntetés-végrehajtási kutyavezető szakemberek érkeztek a Tököli Országos Büntetés-végrehajtási Intézetbe.

2017. augusztus 28. 9:16

István, a király Ráckevéről

A Ráckevei Vénusz Színház tartott előadást augusztus végén a Tököli Országos Büntetés-végrehajtási Intézet, valamint a Fiatalkorúak Büntetés-végrehajtási Intézete közel 70 fő fogvatartottja számára.

2017. augusztus 18. 15:28

Újabb targoncavezetői tanfolyam fejeződött be a Tököli Országos Büntetés-végrehajtási Intézet és a Duna Papír Kft. szervezésében

A korábbi évekhez hasonlóan ismét 9 fogvatartott kapott jogosítványt a kezébe a Tököli Országos Büntetés-végrehajtási Intézetben indított új OKJ-s targoncavezetői tanfolyam végén.

2017. augusztus 11. 9:14

"Uborkaszezon" Tökölön

Kerti haszonnövények termesztésébe és gondozásába fogtak Tökölön. A reintegrációs célokat jól szolgáló program nem csak munkalehetőség a fogvatartottak számára, de a betakarítás időszakában finom és egészséges falatokat is juttatott az asztalra.

2017. augusztus 8. 11:54

Nemzetközi együttműködésre épülő érzékenyítő program Tökölön

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem Rendészettudományi Kar Magatartástudományi és Módszertani Tanszéke a Foresee Kutatócsoporttal közösen az Erasmus+ pályázathoz kapcsolódóan külföldi (német, francia, spanyol és török) partnerekkel közösen egy állampolgári kompetenciák fejlesztését célzó programot dolgozott ki a tököli Fiatalkorúak Büntetés-végrehajtási Intézete segítségével.

2017. május 18. 14:01

Szlovák szakközépiskolások látogatása a Fiatalkorúak Bv. Intézetében

A dunaszerdahelyi Szabó Gyula Szakközépiskola diákjai immár hetedik éve vesznek részt bűnmegelőzési célú látogatásokon a Fiatalkorúak Bv. Intézetében.