A Váci Fegyház és Börtön felújítási programjának keretében az intézet konferenciák tartására és vendégeink fogadására alkalmas tárgyaló terme is megújult.

Az OKJ festő és burkoló tanfolyamon résztvevő elítéltek újabb sikeres produktuma a Váci Fegyház és Börtön tárgyalójának felújítása.

Forrás: Váci Fegyház és Börtön

Az intézet parancsnoki épületének teljes felújításával párhuzamosan a fogvatartotti körletek szépítése is kiemelt feladata annak a felügyelettel ellátott fogvatartotti csoportnak, akik az OKJ-s képzés elvégzése után számos sikeres felújítást végeztek már intézetünkben.

Forrás: Váci Fegyház és Börtön

Legújabb munkájukat 5 fővel, két hét alatt készítették el. Az 1960-as éveket idéző lambériával és padlószőnyeggel ellátott tárgyalóterem új, fiatalos, dinamikus külsőt kapott. A falburkolat teljes csiszolásával és festésével, valamint parketta lerakásával a mai kor elvárásának megfelelő hangulatot tükröző, tárgyalásokra, vendégek fogadására alkalmas termet kaptunk.

Forrás: Váci Fegyház és Börtön

Az energiatakarékosság jegyében az álmennyezetben spotvilágítást helyeztek el, a berendezési tárgyak pedig szintén a fogvatartottak keze munkáját dicséri. Az újrahasznosításban jeleskedve a falvédő lambériát virágosládákká alakítják a Váci Fegyház és Börtönben működő asztalos üzem elítéltjei, amelyek az intézet tavaszi virágosítás programját segítik majd.