Ősszel, 100 %-ban fogvatartotti munkavégzéssel megkezdődött az egészségügyi részleg felújítási munkálatainak második üteme, mellyel a szabványoknak megfelelő részleg kialakítása valósulhat meg, ahol munkatársaink egy új, üdítő környezetben végezhetik munkájukat.

Az első részleg sikeres átadását követően - melynek során kialakítottuk az egészségügyi zárkákat és az orvosi rendelőt – megkezdtük a felújítás folytatását.

Forrás: Váci Fegyház és BörtönA munka során kialakítjuk az egészségügyi részleg szociális és vizes blokkjait, amely lehetőséget biztosít az egészségügyi részleg férfi és női munkatársainak a szeparált öltözésre.

Forrás: Váci Fegyház és Börtön

Továbbá felújítjuk az orvosok részére fenntartott irodát, valamint kialakítunk egy új rendelőt is.

A munkát az első ütemhez hasonlóan kizárólag fogvatartottak bevonásával hajtjuk végre, akik az intézet által szervezett OKJ végzettséget adó kőműves-hidegburkoló és szobafestő-mázoló képzéseken vesznek részt.

A felújítás alatt az egészségügyi részleg fogászati blokkja is új külsőt nyer. A fejlesztésekkel egy modern környezetet biztosítunk a fogvatartottak és kollégáink részére.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az egészségügyi részleg második ütemének felújításával újabb 215 négyzetméter alapterület újul meg. Cél, hogy az intézet teljes körű felújításával színvonalas, élhető munkakörnyezetet biztosítsunk kollégáink számára.