Immár hatodik alkalommal rendeztek Mikulásváró ünnepséget a munkavállalók gyermekei számára az intézet és a Raab Sport és Kulturális Egyesület összefogásával. A Télapó 30 kisgyermeknek adhatta át ajándékát. Azoknak a gyerekeknek is hagyott itt csomagot, akik személyesen nem tudtak eljönni, nekik a szüleik juttatták el a meglepetéseket.

A kicsiket és a nagyokat üdítő, frissen sült sütemény várta, hogy a várakozás perceit még kellemesebbé varázsoljuk. Mikulás és segítője kedves kis zenés műsorral készült a gyerekek szórakoztatására.

 Fotó: GY-M-S Megyei Bv. IntézetA nagyszakállú néhány kedves szóval köszöntötte a gyerkőcöket, majd az ajándékok kiosztása előtt megígértette velük, hogy ezentúl mindig jók és szófogadóak lesznek.

Fotó: GY-M-S Megyei Bv. Intézet
Sajnos ahogy a puttony kiürült, idén is el kellett búcsúzni a Mikulástól, de nem szomorkodtunk, hisz a csokoládék mellett, egy kellemes emlékkel távozhatott mindenki az ünnepről.

Fotó: GY-M-S Megyei Bv. Intézet
Az idei rendezvény nem jöhetett volna létre a Raab Sport és Kulturális Egyesület közreműködése nélkül. Támogatásukat ezúton is nagyon köszönjük!