2018. június 20-án megrendezett Büntetés-végrehajtási Szervezet regionális labdarúgótornáján III. helyezést ért el a Békés Megyei Büntetés-végrehajtási Intézet csapata.

A Büntetés-végrehajtási Szervezet focirajongói számára nem csak a 21. FIFA labdarúgó-világbajnokság hozott izgalmakat, hanem a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Bv. Intézet által Tószegen megrendezett labdarúgótorna is. A színvonalas rendezés mellett a még színvonalasabb mérkőzések biztosították a nézők számára a jó szórakozást. Ezt az is bizonyította, hogy az első négy helyért való küzdelmek csak a hosszabbítások utáni büntetőrugásokkal dőltek el. A gyulai bv. Intézet friss erővel és eddig nem tapasztalt önfegyelemmel, odaadással lépett pályára. A kezdeti bizonytalanságokat követően a 3.-4. helyért lejátszott mérkőzésen már magabiztos és gördülékeny gépezet működött, amely az esélyesebbnek vélt szegedi együttest büntetőrúgásokkal múlta felül.

Játékban, Fotó: Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Bv. Intézet

Ez azt jelentette, hogy a gyulai intézet történelmében második alkalommal léphetett a regionális torna képzeletbeli dobogójának harmadik fokára.