2015. július 23-án kihirdették a felsőoktatási felvételi ponthatárokat. Számunkra természetesen a rendészeti igazgatási szak büntetés-végrehajtási szakirány ponthatárai voltak a legfontosabbak. A nappali tanulmányi rendre jelentkezők 284, a levelező tanulmányi rendre jelentezők 280 ponttól nyertek felvételt. A sikeres felvételizőknek gratulálunk, és várjuk őket szeretettel szeptemberben!

A ponthatárváró rendezvény az Orczy Parkban volt 14 órától, melynek keretében késő estig szakmai beszélgetésekkel, különleges sport aktivitásokkal (rodeo bika, szumó, élőcsocsó) és remek koncertekkel tölthették a várakozás óráit a látogatók. A rendezvényen a Kállay Saunders Band, a Mary PopKids és Dj Sterbinszky mellett fellépett az NKE KTK Alpaca Beat nevű zenekara is, majd 19.30 órától kezdődött a Ponthatár Show, melyen a ponthatárokat kivetítőn követhették a jelenlévők.

A felvételt nyert hallgatók számára augusztus 6. és 9. között lesz a közös egyetemi gólyatábor a siófoki Silver Beach Retro Hotelben.

A NKE RTK ponthatárai az alábbi linken érhetőek el: http://www.felvi.hu/bin/content/vonal15a/html/szer/szer_843.html

Emellett megkezdődtek a pótfelvételi eljárások, mely azok számára áll nyitva, akik akik az általános felvételi eljárás során egyetlen megjelölt képzésre sem kerültek be, vagy akik az általános felvételi eljárásban nem nyújtottak be jelentkezést. A pótfelvételi során kizárólag önköltséges képzések indulnak, ez alól kivételt képeznek a Nemzet Közszolgálati Egyetem képzései. Jelentkezni kizárólag az E-felvételi rendszerében lehet, egyetlen felsőoktatási intézmény, egyetlen képzésére, 2015. augusztus 10-ig. A ponthatárokat előreláthatólag 2015. augusztus 26-án hirdetik ki. A Nemzeti Közszolgálati Egyetem pótfelvételi szakjaira vonatkozó és egyéb, a jelentkezéssel kapcsolatos információk itt lehet elérni: http://uni-nke.hu/hirek/2015/07/27/megkezdodott-a-potfelveteli-jelentkezesi-idoszak