Szerződés formában július 4-től megindult az együttműködés a KÉSZ Holding Zrt. és a Bács-Kiskun Megyei Büntetés-végrehajtási Intézet között.

A KÉSZ Holding Kecskeméti Ipari Parkjában öt elítélt kezdett dolgozni, akik különböző fémszerkezetek sorjázását végzik. Az együttműködés szinte törvényszerűnek mondható, hisz a két szervezet fizikailag oly közel van egymáshoz, mint két jó szomszéd, rálátunk egymás kapujára.

Foto: BKKM Bv. Intézet

E közelséget felhasználva kezdtünk tárgyalásokba, amelynek eredménye az lett, hogy a Szegedi Fegyház és Börtön után másodikként mi is bedolgozunk e hatalmas vállalatnak. A start jól sikerült, az elítéltek munkájával és szorgalmával a KÉSZ Holding Zrt. szakemberei teljes mértében elégedettek.

Foto: BKKM Bv. Intézet

A KÉSZ Holding Zrt. kecskeméti telephelyén található építéstechnikai logisztikai centrumban összpontosul a gyártóbázis. A telephelyen acélszerkezeteket, szerkezeti-acél félkész elemeket, fém burkolatokat, tetőlemezeket, álmennyezetek és árnyékolók paneljeit, valamint elektromos kapcsolószekrényeket és elosztókat állítanak elő.