2018. július 8-án Az *IPA Zala Megyei Egyesülete a Zalaegerszegi Gébárti tónál lévő Aquatherma Termálfalu és Kempingben rendezte meg VII. Nemzetközi Vízi Játékok és Családi Nap elnevezésű rendezvényét.

A megmérettetésen a rendőrség 3 hazai és egy szlovén, a Zala Megyei Büntetés-végrehajtási Intézet pedig egy csapattal képviseltette magát.

A verseny során különböző ügyességi feladatokat kellett végrehajtani kenukkal, kajakokkal (pl.:manőverezés 4 személyes kenuval,  kötélhúzás kenuval, gyorsasági verseny).

Intézetünk 4 fős csapata (Szita Péter bv. százados, Baráth Gábor bv. törzszászlós, Szalay Csaba bv. törzszászlós és Lévai Zoltán bv. őrnagy) mindvégig kiemelkedő teljesítményt nyújtott, így végül első helyezést elérve a dobogó legfelső fokára állhattak.

Ez úton is gratulálunk nekik!

Fotók: IPA Zala Megyei Egyesülete

 

*Az IPA (International Police Association) egy Nemzetközi Rendőrszervezet, melynek tagjai világszerte a rendvédelmi szervek aktív és nyugalmazott állományából kerülnek ki. Nem csak országosan, de a határokon túlnyúlóan is biztosítja a rendőrök, valamint a vám- és pénzügyőrök közötti tapasztalatcserét, a szakmai és baráti kapcsolatokat.

A szervezet eszperantó jelszava: SERVO PER AMIKECO (Barátsággal szolgálni)