A Dél-dunántúli régió regionális sakkversenyét Intézetünk szervezte 2018. február 7-én, melyen a Közép-dunántúli Országos Bv. Intézet, a Somogy Megyei Bv. Intézet, a Pálhalmai Országos Bv. Intézet és a Baranya Megyei Bv. Intézet játékosai vettek részt 4-4 fős csapattal.

A sakkverseny tétje, hogy melyik intézet csapata a legeredményesebb, amely képviseli a döntőben a régiót. A csapatversenyen kívül egyénileg is hirdettek eredményt, az első három helyezettet oklevéllel jutalmazták mind a négy táblán.

Fotó: Baranya Megyei Bv. Intézet

A regionális sakkbajnokságot a Közép-dunántúli Országos Bv. Intézet (Baracska) csapata nyerte. Intézetünk a második, Somogy megyeiek a harmadik helyen végeztek.

Fotó: Baranya Megyei Bv. Intézet

A Büntetés-végrehajtási Szervezet 2018. évi Országos Sakkbajnokságának döntője 2018. február 14-én kerül megrendezésre. A verseny helyszíne a Bv. Szervezet Oktatási, Továbbképzési és Rehabilitációs Központja. A bajnokság célja az állomány támogatása szellemi képességeinek fejlesztésében, a sakk sport népszerűsítése, illetve a bajnoki helyezések eldöntése.

A győztes csapatnak ezúton is gratulálunk!

Fotó: Baranya Megyei Bv. Intézet