Újabb 112 fő büntetés-végrehajtási felügyelő fejezte be tanulmányait és tett sikeres záróvizsgát a Magyar Honvédség Altiszti Akadémiáján tartott kihelyezett képzésen

A Büntetés-végrehajtási Szervezet Oktatási, Továbbképzési és Rehabilitációs Központja által szervezett büntetés-végrehajtási felügyelő moduláris szakképzés keretében végzett hallgatók kibocsátó ünnepségére került sor 2017. október 18-án Szentendrén.
A társszervek vezetőinek jelenlétében köszöntötte a résztvevőket Schmehl János bv. vezérőrnagy, az országos parancsnok biztonsági és fogvatartási helyettese.
Köszöntőjében elmondta, hogy a most végzett munkatársak hozzájárulnak a rend megőrzéséhez, a társadalom biztonságérzetéhez és a fogvatartás biztonságához.

Fotó: BVOTRK


Fotó: BVOTRKFotó: BVOTRK

Az új börtönök leendő munkatársainak toborzását tavaly indította el a büntetés-végrehajtás. 2017 áprilisában 125 fő kezdte meg tanulmányait a szentendrei helyszínen, közülük 112 fő tett eredményes szakmai vizsgát, akik az új börtönök megnyitásáig az ország különböző bv. intézeteiben teljesítenek szolgálatot.

Fotó: BVOTRK

A 112 fő kibocsátott hallgató tanulmányainak végeztével a Büntetés-végrehajtási Szervezet Oktatási, Továbbképzési és Rehabilitációs Központjának kihelyezett képzése a Magyar Honvédség Altiszti Akadémiáján véget ért.

Fotó: BVOTRK

A büntetés-végrehajtás továbbra is várja azok jelentkezését, akik a szervezetben szeretnének dolgozni. Jelentkezni személyesen az ország több pontján működő toborzó irodákban lehet, illetve a QAgfgwuRsgWUpCVQpN7YZcNz2TdG9ib3J6YXNAYnYuZ292Lmh1 e-mail címen. Az érdeklődők hétköznapokon a 06-1-301-8150-es telefonszámon is kérhetnek információt a toborzással kapcsolatban.

Fotó: BVOTRK


Fotó: BVOTRK