A Büntetés-végrehajtási Szervezet védőszentjére, Szent Adorjánra emlékezünk minden évben. Ezen jeles nap alkalmából idén is elismerésben részesülhettek intézetünk kiváló dolgozói, akik helyi-, és központi ünnepségen vehettek át kitüntetést.

A Belügyminisztérium színháztermében, szeptember 9-én megtartott központi ünnepség keretében a büntetés-végrehajtás országos parancsnoka kiemelkedő szolgálati tevékenysége elismeréséül a „Büntetés-végrehajtási Szolgálatért Emlékplakett” "BRONZ" fokozatát adományozta Gálosi József bv. századosnak, intézetünk biztonsági tisztjének.

A helyi ünnepi megemlékezésen hatan részesülhettek jutalomban, ők mindannyian ajándékutalvány kaptak:
Dalocsa Andrea közalkalmazott,
Böröcz Tímea c. bv. zászlós,
Uram György c. bv. törzszászlós,
Horváth Péter bv. zászlós,
Karácsony Martin c. bv. zászlós,
Blascsák Péter c. bv. törzsőrmester.

Fotó: GY-M-S Megyei Bv. Intézet
A büntetés-végrehajtási intézet és a 12. Arrabona Légvédelmi Rakétaezred közötti eredményes szakmai együttműködés elismeréséül Varga Tamás h. őrnagy oklevélben és ajándékcsomagban részesült.

Gratulálunk a jutalmazottaknak!

Az ünneplés azonban ezzel még nem ért véget: szombaton családi nappal folytatódott. Reggel az érdeklődők intézetlátogatáson vettek részt. Mintegy 70 fő – kollégák és családtagjaik – érkezett a látogatásra. A börtön bemutatása után az intézet vezetése állófogadás keretében köszöntötte a jutalmazottak hozzátartozóit, akiknek megköszönték a támogató családi háttér biztosítását.

Fotó: GY-M-S Megyei Bv. Intézet
Változatos programok vártak még a résztvevőkre, a büntetés-végrehajtásnál rendszeresített fegyverek bemutatását követően a kicsiknek arcfestés és kézműves foglalkozás is színesítette a napjukat.

Fotó: GY-M-S Megyei Bv. Intézet

Fotó: GY-M-S Megyei Bv. Intézet
A családi napot állatkerti kirándulással zártuk, melyre stílusosan rabomobillal érkeztek az érdeklődők.

Fotó: GY-M-S Megyei Bv. Intézet

Az előző évekhez hasonlóan idén is élményekkel gazdagodva térhettünk haza.