A 60. évforduló alkalmából a megszokottnál ünnepélyesebb keretek között emlékeztünk az 1956-os forradalomra és szabadságharcra. A program során felelevenítettük a történteket, a hősöket, és elismerésben is részesültek kollégáink.

A 2016. október 21-én tartott központi ünnepségen kollégáink közül Miklós János bv. törzszászlós, biztonsági főfelügyelő országos parancsnoki dicséretben és ajándékutalvány elismerésben részesült.

Az intézetünkben tartott helyi ünnepségen az alábbi kollégáink kaptak parancsnoki dicséretet és ajándékutalványt:
Hegedüs Andrea kormánytisztviselő, Vrana László közalkalmazott, Deák Róbert bv. alezredes bv. tanácsos, Szelei János bv. alezredes, Eller Zoltán címzetes bv. főtörzszászlós,  Sipos József címzetes bv. főtörzszászlós, Csizolszki Tamás címzetes bv. főtörzsőrmester, Győrfi Imre címzetes bv. főtörzsőrmester, Csákovics Péter bv. őrmester.

Elismerésben részesült kollégáinknak ezúton is gratulálunk!

Forrás: Tolna Megyei Bv. Intézet


Miközben Magyarország egész területén, sőt a ma külföldnek minősülő magyarlakta vidékeken is szabadtéri rendezvényekkel ünnepelték az 1956-os forradalom és szabadságharc 60 éves jubileumát, a börtönfalak mögött is helyet kapott a méltó megemlékezés. Az intézet fogvatartottjai egy verses-zenés, kivetítéssel kísért színdarabbal készültek az alkalomra, amit az ünnep napjának délutánján nagy átéléssel, az ünnephez méltó komolysággal adtak elő.


Forrás: Tolna Megyei Bv. Intézet


Forrás: Tolna Megyei Bv. Intézet

Nyitókép forrása: Tolna Megyei Bv. Intézet