2018 elején a Fővárosi Büntetés-végrehajtási Intézet gyűjtést szervezett Varga Dániel Ferenc bv. főhadnagy felépülésének támogatására. Az adományozásban mindhárom objektum dolgozói részt vettek, és hozzájárultak kollégánk mihamarabbi felgyógyulásához.

Varga Dániel Ferenc bv. főhadnagy ez év elején betegedett meg, amikor is immunrendszere teljesen legyengült. Belázasodott, majd a betegségéből hátramaradt szövődmények, bakteriális fertőzések következtében kórházba került. Műtétek sora következett akkor, és sajnos a jövőben is további operációk várnak még rá. 
A hosszú hetek, amit bent töltött a kórházban, illetve a fárasztó és fájdalmas műtétek, amiken keresztül ment, nem csak őt és szervezetét, hanem feleségét és három pici gyermekét is megviselte. Ezeknek a megpróbáltatásoknak az enyhítésére tettek kísérletet az intézet dolgozói azzal, hogy nem csak lelkileg, hanem anyagilag is támogatta a bv. főhadnagy felépülését.
Az összegyűlt összeget 2018. július 25-én Belina Csaba bv. alezredes, biztonsági osztályvezető és Szecsődi Nikoletta bv. százados, mb. büntetés-végrehajtási osztályvezető-helyettes adta át a mostanra már otthon, családja körében gyógyuló munkatársunknak.

Fotó: Varga Henriett
A személyi állományi tagok összefogása a bajban példaértékű volt, amit ezúton is szeretnénk megköszönni mind Dániel, mind pedig az intézet nevében.
Kollégánknak az elkövetkező operációkhoz hatalmas lelkierőt, illetve kitartást kívánunk!