Újabb kérésnek tett eleget a börtön, elítéltek végeztek jóvátételi munkát

A Magyar Máltai Szeretetszolgálat Egyesülete (MMSZ Egyesület) fordult segítségért intézetünkhöz, hogy az együttműködési megállapodásunk keretében fogvatartotti munkával szépülhessen meg a veszprémi vasútállomásnál működő nappali melegedő.

Fotó: Veszprém Megyei Bv. Intézet A MMSZ Egyesület biztosította a szükséges anyagot, eszközöket, az önként jelentkező négy elítélt pedig három napon át felügyelet mellett elvégezte a festő szakipari munkát. A megszépült épületben a szolgálat munkatársai így már felkészülten fogadhatják a rossz idő miatt várhatóan megnövekedett ellátási igényeket.
A veszprémi börtön lehetőségeihez mérten igyekszik tevékenyen hozzájárulni a város és a helyi közösség igényeinek kielégítéséhez, ezért nyitottak vagyunk a hozzánk érkező megkeresésekre.

Fotó: Veszprém Megyei Bv. Intézet


A MMSZ Egyesület megkeresésén kívül a „Városom Veszprém” mozgalomhoz csatlakozva már eddig is számos helyszínen segítettünk. Mindannyiunk örömére szolgál, hogy a jogerős elítéltek egyre több helyen kétkezi munkájukkal járulhattak hozzá a környezetünk megszépítéséhez.

Fotó: Veszprém Megyei Bv. Intézet