Hírek

2018. szeptember 26. 9:51

Sikeres távtárgyalás Tökölön!

A nyári ítélkezési szünetben modern technológia került telepítésre, majd vizsgázott kiválóan a Fiatalkorúak Büntetés-végrehajtási Intézetében. Az új rendszer lehetővé teszi a bírósági tárgyalások távolról történő lebonyolítását az erre létrehozott online felületen.

2018. augusztus 1. 13:56

Fegyelem és rend

A Fogvatartási Ügyek Szolgálata „Fegyelem és rend - jogszerű feladatellátás” címmel tartott regionális szakmai konferenciát a Tököli Országos Büntetés-végrehajtási Intézetben.

2018. június 18. 12:07

Egységben az erő; vendégül láttuk a Visegrádi országok küldöttjeit!

A Tököli Országos Büntetés-végrehajtási Intézet kutyás szolgálati dolgozói átfogó szakmai napon látták vendégül és osztották meg tudásukat visegrádi kollégáikkal.

2018. június 15. 12:56

Regionális győzelemmel váltott jegyet a Fiatalkorúak Büntetés-végrehajtási Intézete a III. Országos Börtönszínházi Találkozó országos döntőjére!

A tököli intézetek fogvatartottjainak színpadi darabja osztatlan sikert aratott a Budapesti Fegyház és Börtönben megrendezett III. Regionális Börtönszínházi Találkozón. A nyertes csoport próbái további dicsőség reményében folytatódhatnak az országos megmérettetésre.

2018. február 28. 12:01

Az Erasmus+ megvalósulása Tökölön

Sikeres program a Nemzeti Közszolgálati Egyetem és a Tököli Országos Büntetés-végrehajtási Intézet együttműködésében

2017. december 4. 8:10

Kábítószerkereső kutyavezető képzés Tökölön

Négy büntetés-végrehajtási intézet négy kutyavezetőjének és kutyájának képzése zajlott július 31-étől december 1-jéig Tökölön.

2017. október 18. 15:14

Villanyórabontó üzem a Duna Papír Kft-nél

A foglalkoztatás bővítéseként új, villanyórák bontására szolgáló üzemben végezhet ezután kétkezi munkát 25 nagykorú fogvatartott.

2017. október 2. 10:52

A pálhalmai kutyaversenyen első helyen végzett a Tököli Országos Büntetés-végrehajtási Intézet csapata

Kiválóan szerepeltek a Tököli Országos Büntetés-végrehajtási Intézet kutyavezetői a Pálhalmán megrendezett országos kutyaversenyen.

2017. szeptember 28. 7:26

Tököl tisztaságáért

Szorgos kezek dolgoztak a „Te szedd” akcióban Tökölön is. A Tököli Országos Büntetés-végrehajtási Intézet 8 fogvatartottja vett részt a tököli Határ út szemétszedési akciójában.

2017. szeptember 15. 8:40

Családi hangulatú istentisztelet

A Tököli Országos Büntetés-végrehajtási Intézet ökumenikus kápolnájában egy zenés istentisztelettel egybekötött beszélgetésen vettek részt a nagykorú fogvatartottak.