Kalocsán, 2017. július 19-én rendezték meg a Büntetés-végrehajtási Szervezet Országos Kispályás Labdarúgó bajnokságának döntőjét.

A Büntetés-végrehajtási Szervezet Oktatási, Továbbképzési és Rehabilitációs Központja, valamint a Kalocsai Fegyház és Börtön közös szervezésében került sor a Büntetés-végrehajtási Szervezet Országos Kispályás Labdarúgó bajnokságának döntőjére Kalocsán.

Fotó: BVOTRK

A kalocsai önkormányzatnak köszönhetően a felújított Kalocsai Városi Sporttelep adott helyet a rendezvénynek.
Szép környezetben, kiváló időjárási körülmények mellett léphettek pályára a csapatok. A regionális selejtezőket követően a legjobb hat csapat mérhette össze erejét.

Fotó: BVOTRK

Fotó: BVOTRK

Fotó: BVOTRK

A díjakat Szabó Zoltán bv. ezredes, a Büntetés-végrehajtási Szervezet Oktatási, Továbbképzési és Rehabilitációs Központjának igazgatója, Jéri Tamás bv. alezredes, a Kalocsai Fegyház és Börtön parancsnokhelyettese, valamint Dr. Bálint József, Kalocsa polgármestere adta át a döntőben részt vevő csapatoknak.






Fotó: BVOTRK

Fotó: BVOTRK

Első helyen a Fővárosi Bv. Intézet csapata végzett, a második a Pálhalmai Országos Bv. Intézet, a harmadik pedi a Szegedi Fegyház és Börtön csapata lett. Negyedik helyen a Sátoraljaújhelyi Fegyház és Börtön, ötödik helyen a Tököli Országos Bv. Intézet, hatodik helyen a Szombathelyi Országos Bv. Intézet csapata zárta a tornát.

Fotó: BVOTRK

Fotó: BVOTRK

Fotó: BVOTRK

Fotó: BVOTRK