Idén is részt vettek kollégáink a szeptember második felében megrendezett nemzetközi futóversenyen, ahol számos NATO-tagállam csapata közül előkelő helyezést értek el.

Idén Szeptember 24-én rendezte meg főszervezőként a Budapesti Atlétikai Szövetség nemzetközi atlétikai versenyét. Balassagyarmati kollégáink már negyedik alkalommal vágtak neki a távnak, képviselve a Balassagyarmati Fegyház és Börtönt, valamint az Ipoly Cipőgyár Kft.-t.

Balassagyarmati Fegyház és Börtön

A balassagyarmati Civitas Fortissima váltó (Horváth Sándor bv. zászlós és Szép Krisztián bv. törzszászlós) 21 katonai csapat közül a negyedik helyezést érte el a 10 km-es távon. Összetett helyezést nézve pedig a 79 csapat közül a 12. helyezést szerezte meg. A gazdasági társaságot képviselő Csomor Péter bv. főtörzsőrmester, és Reitinger László bv. őrmester egyénileg vágtak neki a 10-km-es távnak, akik szintén előkelő helyezést értek el.
A rendezvényen közel 2500 futó vett részt, nagyrészt katonai és rendvédelmi pályán szolgáló sportolók, akik a NATO-tagországok állampolgárai. 

Gratulálunk a szép eredményekhez!