"Az egyik legbiztosabb út a gyógyuláshoz az, ha segítséget nyújtunk másoknak." (Bob Gass)

 Idén nyáron kórházunk vezetői, Dr. Takács Valéria ny. bv. o. ezredes, főigazgató főorvos és Lakatos Viktor bv. alezredes, főigazgató-helyettes előzetes egyeztetést követően találkoztak Tököl város polgármesterével, akivel együttműködést kötöttek.

Forrás: Központi Kórház

A kontraktusnak megfelelően az augusztus 13-20. között tartott Summerfest Fesztiválon már a kórház egészségügyi szakápolói is jelen voltak, és a rendezvényre kilátogatók körében különböző szűréseket végeztek. Az akciónknak nagy sikere volt – örömmel tapasztaltuk, hogy nemcsak az idősebb korosztály, hanem a fiatalabbak, sőt a tinik érdeklődését is felkeltette, akik bátran ültek le vérnyomást, vércukorszintet méretni. Nagy figyelemmel kísérték dietetikusunk táplálkozási tanácsadását is.

Forrás: Központi Kórház

Minden résztvevő kapott egy tájékoztatót arról is, hogyan lehet jelentkezni a büntetés-végrehajtáshoz különböző munkakörökbe, így toborzási tevékenységet is végeztünk a fesztivál ideje alatt. Számunkra ez azért volt fontos, mert régiónkban sajnos elég sok családban van munkanélküli, vagy iskoláját frissen végzett családtag, aki nem tudott elhelyezkedni. Bízunk benne, hogy sikerült kedvet, bátorságot adni ezeknek az embereknek, és hamarosan akár kollégaként is üdvözölhetjük őket.

Forrás: Központi Kórház

A fesztivál végén mindkét fél sikernek könyvelhette el részvételünket. Reméljük, hogy jövőre újra itt találkozhatunk.