Az évente megrendezendő kiképzési szintfelmérő versenyen a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Büntetés-végrehajtási Intézet csapata összesített csapatversenyben állhatott a dobogó legfelső fokára.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Büntetés-végrehajtási Intézet csapata is képviseltette magát a hagyományosan évente megrendezendő szintfelmérő versenyen, mely ebben az évben a Balassagyarmati Fegyház és Börtön szervezésében került megrendezésre.

Forrás: Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Bv. Intézet

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Intézet csapata több versenyszámban mérhette össze tudását a házigazda balassagyarmati intézet, a Sátoraljaújhelyi Fegyház és Börtön, a Tiszalöki Országos Büntetés-végrehajtási Intézet, a Hajdú-Bihar Megyei Büntetés-végrehajtási Intézet, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei és a Heves Megyei Büntetés-végrehajtási Intézet, valamint az Ipoly Cipőgyár Kft. és az Adorján-Tex Kft. csapataival.

A sportszerű megmérettetéseken, asztaltenisz, kispuska-céllövészet, és sakk versenyszámokban első helyezést értek el az induló kollégák, míg a kispályás labdarúgó csapatot ötödikként szólították az eredményhirdetésen.

Forrás: Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Bv. Intézet

Ebben az évben különösen büszkék lehetünk, hiszen a kiképzési szintfelmérő versenyen a miskolci csapat I. helyezettként léphetett a dobogóra. Intézetünk az összesített csapatversenyben első helyezést ért el.

 Forrás: Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Bv. Intézet

 

Forrás: Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Bv. Intézet

Az évről évre megrendezésre kerülő szpartakiád elsődleges és legfontosabb célja az intézetek közötti szakmai, baráti kapcsolatok ápolása, a fizikai, erőnléti és kiképzési szint felmérése.

2019-ben az északi régió intézeteinek csapatai közötti versenynek a Hajdú-Bihar Megyei Büntetés-végrehajtási Intézet ad otthont.