A Tiszalöki Országos Büntetés-végrehajtási Intézet nyáron is nagy figyelmet szentelt a személyi állomány kikapcsolódására és családbarát programokkal színesítette a vakációt.

Tavasz végén, amikor beköszönt a jó idő, akkor megnő az igény a kirándulás és a szabadtéri rendezvények iránt. Munkahelyi programok szervezésével össze lehet hozni a családokat, a gyerekeket, a kollégákat, és növelni lehet az összetartozás élményét. A tiszalöki bv. intézet több alkalmat is szervezett e cél teljesítése érdekében.
Május végén egészségmegőrző előadásra került sor, ahol a személyi állomány a helyes táplálkozásról, az életminőség javításáról hallgatott hasznos tanácsokat, új információkat.
Június elején családi nap keretében emlékeztünk meg a gyereknapról. Ugrálóvárral, tombolahúzással, bohóccal, habpartyval, zenés műsorral színesítettük a napot, amelyen minden gyermek jól érezte magát.

Gyereknap. Fotó: Tiszalöki Országos Bv. Intézet

Gyereknap. Fotó: Tiszalöki Országos Bv. Intézet

A hónapban még Domonyvölgybe is eljutottak a kollégák. A kirándulás során minden korosztály megtalálta a számára érdekes látnivalót, hiszen a Lázár Lovasparkban lovasbemutatót tartottak és hintón is utaztak.

Domonyvölgyi kirándulás. Fotó: Tiszalöki Országos Bv. Intézet

Gyerektábor. Fotó: Tiszalöki Országos Bv. IntézetJúliusban és augusztusban gyerektábort szerveztünk, amellyel a szülők válláról vettük le két hétre a gyermekfelügyelet terhét. Számos kézműves foglalkozás mellett vetélkedők, kirándulások és véget nem érő játék foglalta le a gyerekeket.

Az év további részében is az a célunk, hogy a megterhelő munka mellett, olyan kiegészítő szolgáltatásokat nyújtsunk a kollégáink számára, amelyeken mind Ők, mind családtagjaik szívesen vesznek részt.