Hírek

2018. szeptember 13. 13:12

Hulladékválogató vizsga a börtönben

Hulladékválogató és -feldolgozó OKJ részszakképesítést szereztek az elítéltek a tiszalöki börtönben. A vizsgára szeptember 11-én került sor.

2018. szeptember 11. 15:58

Véradás és egészségnap Tiszalökön

A Magyar Vöröskereszt Tiszavasvári Területi Szervezete ismét véradást szervezett az intézetben a személyi állomány számára szeptember 11-én. Az egészségnappal egybekötött véradáson szűrővizsgálatokat és preventív tájékoztatókat biztosítottunk a megjelentek részére.

2018. augusztus 29. 10:49

Családbarát programok a börtönből

A Tiszalöki Országos Büntetés-végrehajtási Intézet nyáron is nagy figyelmet szentelt a személyi állomány kikapcsolódására és családbarát programokkal színesítette a vakációt.

2018. augusztus 29. 10:46

Augusztusi toborzópercek

A Tiszalöki Országos Büntetés-végrehajtási Intézet hagyományosan jó kapcsolatot ápol a környék településeivel, amely együttműködés nemcsak a közösségi és szakmai programok, valamint feladatok teljesítésében mutatkozik meg, hanem az intézet toborzási tevékenységének kiterjesztésében is.

2018. augusztus 8. 16:58

Nyári tábor a börtönben

Intézetünk immáron második alkalommal szervezte meg nyári gyermektáborát a munkavállalók gyermekei számára. A nagy sikerű családbarát program két héten keresztül biztosította a gyermekek napközbeni felügyeletét.

2018. június 1. 18:23

Régiós börtönszínházi találkozó Tiszalökön

A Tiszalöki Országos Büntetés-végrehajtási Intézet adott otthont a III. Országos Börtönszínházi Találkozó regionális döntőjének június első napján.

2018. március 22. 10:07

Megyei Védelmi Bizottsági ülés Tiszalökön

A megyei Védelmi Bizottság március 21-én a Tiszalöki Országos Büntetés-végrehajtási Intézetben tartotta meg bizottsági ülését, ahol az elmúlt időszak rendkívüli havazásával kapcsolatos feladatok végrehajtásáról, az ár- és belvízi védekezésre történő felkészülésről, a vízügyi fejlesztésekről, valamint az úthálózat felújításáról és a honvédelmi tartalékos rendszerről is szó esett.

2017. december 29. 10:09

Parancsnok-helyettesi kinevezés

Dr. Tóth Tamás bv. vezérőrnagy, a büntetés-végrehajtás országos parancsnoka 2018. január 1-jei hatállyal kinevezte Perger Tamás bv. őrnagyot a Tiszalöki Országos Büntetés-végrehajtási Intézet parancsnok-helyettesi beosztásába és egyben alezredessé léptette elő.

2017. december 27. 12:18

Lélekmelegítés karácsonykor a Tiszalöki börtönben

Pregitzer Fruzsina, Jászai Mari - díjas színésznő december 24-én karácsonyi előadással örvendeztette meg a Tiszalöki Bv. Intézet fogvatartotti közösségét.

2017. december 27. 10:53

Karácsonyi ének a tiszalöki börtönből

A tiszalöki börtön Tiszavirág Társulata Charles Dickens Karácsonyi Ének című klasszikus regényének színpadi feldolgozásával kívánt áldott karácsonyi ünnepeket.