Hűtőszekrényt és mikrohullámú sütőt ajándékoztak a Heves Megyei Büntetés-végrehajtási Intézet dolgozói az egri Markhot Ferenc Kórház Gyermekosztályának és a Hospice osztálynak.

Az intézet dolgozói saját keresetükből vásároltak egy hűtőszekrényt a Gyermek osztály és egy mikrohullámú sütőt a Hospice osztály részére.

Fotó: Heves Megyei Bv. IntézetA Gyermekosztály vezetője, Prof. Dr. Barkai László megköszönte azt a támogatást, amit az intézet egész évben nyújtott a kórháznak. Mint ismert: a fogvatartottak a Börtön a városért keretében rendszeresen rendbe teszik az egészségügyi intézmény területét, környékét. A mai alkalom azonban más – tette hozzá a főorvos. – Rendhagyó, hiszen az intézet dolgozói a saját bérükből adtak ajándékot célzottan a Gyermek és a Hospice osztálynak.

Fotó: Heves Megyei Bv. IntézetA kollégák nevében Gyenge-Bíró István bv. ezredes, az intézet parancsnoka adta át az adományozólevelet és az eszközöket az osztályok képviselőinek a további jó együttműködés reményében.

Fotó: Heves Megyei Bv. IntézetA hűtőszekrény alkalmas lesz a gyógyszerek tárolására, a mikrohullámú sütőt pedig a Hospice osztály betegei használhatják.