Az egri Markhot Ferenc Oktatókórház és Rendelőintézet főigazgatója, Dr. Vácity József adományozott köszönő oklevelet a Heves Megyei Büntetés-végrehajtási Intézet részére.

A Heves Megyei Büntetés-végrehajtási Intézet és a kórház több éves együttműködésének köszönhetően a fogvatartottak már hét alkalommal segítettek a kórház virágosításában, az udvarok rendezésben.

Fotó: Heves Megyei Büntetés-végrehajtási IntézetDecember hónapban az intézet dolgozói saját keresetükből hűtőszekrényt és mikrohullámú sütőt ajándékoztak a kórház gyermek-, valamint a hospice osztályának.

Fotó: Heves Megyei Büntetés-végrehajtási IntézetSzerdán Dr. Vácity József az egri Markhot Ferenc Oktatókórház és Rendelőintézet főigazgatója kollégáival együtt járt az intézetben.

Fotó: Heves Megyei Büntetés-végrehajtási IntézetA látogatás során főigazgató úr köszönő oklevelet adományozott a Heves Megyei Büntetés-végrehajtási Intézet részére a kórház szebbé tételében nyújtott többszöri segítségért, valamint a felajánlott adományokért.