A Magyar Vöröskereszt Tiszavasvári Területi Szervezete ismét véradást szervezett az intézetben a személyi állomány számára szeptember 11-én. Az egészségnappal egybekötött véradáson szűrővizsgálatokat és preventív tájékoztatókat biztosítottunk a megjelentek részére.

A nyári hónapokban különösen, de az év során is folyamatosan lehetett hallani a véradás fontosságáról. Nem is hinnénk, hogy egy-egy véradó önkéntessége milyen nagy segítséget nyújthat akár 3-4 bajba jutott embertársunk számára.

Fotó: Tiszalöki Országos Bv. Intézet


Idén már második alkalommal szervezett a Tiszalöki Országos Büntetés-végrehajtási Intézet véradást a személyi állomány számára, amelyen az Országos Vérellátó Szolgálat Nyíregyházi Területi Vérellátó Szervezetének munkacsoportja biztosította intézetünkben a véradás szakszerű feltételeit, illetve az azt megelőző szűrővizsgálatokat. A résztvevők tájékoztatást kaptak a rákbetegségek megelőzéséről, a megfelelő relaxációról, az egészséges táplálkozásról, de vérnyomás-, vércukorszint- és testzsírszázalék-mérés is volt.

Örülünk, hogy a segíthettünk!

Fotó: Tiszalöki Országos Bv. Intézet